Välkommen till vår stugby och camping

Om ni har en bit att åka kan det vara bra att veta att det finns möjlighet att sova bekvämt i direkt anslutning till Astrid Lindgrens Värld. Vår egen stugby och camping ligger bara 250 meter från entrén. Stugorna är byggda som soldattorp och liknande torp har funnits i Småland sedan slutet av 1600-talet. Även på Emils tid bodde man bekvämt i den här typen av hus.  Om du vill bo i stuga kan du välja allt från en enklare campingstuga med dusch och toalett i vårt moderna servicehus (dusch, toaletter, kök och tvättrum) till att bo i en modern stuga med eget badrum, kök och TV. Se nedan för mer information om våra olika stugtyper nedan.

I anslutning till vår stugby finns det ett flertal campingplatser. Våra husvagn/husbilsplatser har alla elstolpar med EU-anslutning (adapter kan köpas i vår reception), du har tillgång till vårt servicehus dygnet runt. Både el och dusch ingår i priset. Våra tältplatser är utan el, du har dock tillgång till servicehuset dygnet runt.

Här kan vi erbjuda
›› Stugor
›› Camping
 

Översiktskarta över vår stugby och camping

Annat boende i trakten

Utöver vår egen stugby och camping finns det ett stort antal hotell, stugbyar och campingar som samarbetar med oss och som erbjuder boende med entré till Astrid Lindgrens Värld. Både paket med en och två dagar i parken. I menyn här till vänster finner du dessa boendealternativ under rubriken "Alternativt boende" eller så klickar du här!
 

Vår bokningsavdelning och växel har telefonöppet enligt nedan

Telefonnummer 0492-79800

3 november - 19 december 2014 måndag - fredag         8-12
20 december 2014 – 11 januari 2015    Stängt
12 januari - 30 april, måndag - fredag     Kl. 8-16 (lunchstängt 12-13)
4:e maj - 9:e augusti, måndag - fredag      Kl. 8-17 
4:e maj - 9:e augusti, lördag och söndag     Kl. 10-15
10:e augusti - 30:e augusti, måndag - fredag    Kl. 8-16 (lunchstängt 12-13)
31:e augusti - 18:e december,  måndag – fredag   Kl. 8-12

Vår webbokning har öppet dygnet runt här! och det går alltid bra att maila oss på bokning@alv.se
 Klicka här om du vill veta mera om vår stugby och camping.